Reparaturna masa SF 80

Čvrsta reparaturna masa na bazi cementa za debeline nanosa do 50 mm. Masa se hitro suši. Masa se uporablja samo za notranjo uporabo za zapolnitev globokih lukenj, neravnih estrihov ter popravilo stopnic.

Izravnalna masa extrem NE 30

Univerzalna cementna samorazlivna masa za glajenje in izravnavo podlag. Masa ima zelo visoko tlačno in upogibno trdnost ter primernost za vse vrste talnih oblog. Primerna za talno gretje in visoke mehanske obremenitve. Za izdelavo podloge v debelini 2-30 mm.

Samorazlivna masa Objekt Plus OS 50

Cementna samorazlivna masa za glajenje in izravnavo podlag do 10 mm debeline nanosa. Masa ima visoko tlačno in upogibno trdnost ter je primerna za vse vrste talnih oblog. Primerna za talno gretje in visoke mehanske obremenitve. Masa ima visoko elastičnost.

Predpremaz D1

Enokomponenten predpremaz je blagega vonja in dobro prekriven. Uporablja se za pripravo vpojnih podlag (kot so: cementni estrihi, beton, mavčne podlage). Razmerje redčenja z vodo 1:1 do 1:3. Primerno za estrih s talnim gretjem, neprimeren za les, kovino in nevpojne podlage.

Super podlaga D4

Enokomponentni, hitrosušeč predpremaz, ki izboljša oprijem pred naslednjimi delovnimi fazami. Posebej primeren za gladke, ne vpojne podlage, kjer nudi boljši oprijem za nadaljnjo obdelavo. Za zunanjo in notranjo uporabo, primeren za stene in tla. Za pripravo vpojnih in ne vpojnih podlag, kakor tudi za pripravo starejših podlag pri prenavljanju prostorov in lepljenje ploščic na ploščice.

Lepilo za talne obloge D391

Visokokvalitetno disperzijsko lepilo, izdelano na osnovi umetnih smol. Samo za notranjo uporabo. Za lepljenje PVC talnih in stenskih oblog v obliki plošč ali rol, tekstilnih oblog in oblog s hrbtno stranjo iz lateksa ali PU pene. Primerno za lepljenje na vse standardne gradbene materiale, vpojne podlage, iverne plošče itd.

Lepilo za parket X-Bond MS-K509

Samo za notranjo uporabo. Za lepljenje vseh vrst parketov, paličastega in mozaičnega parketa, masivnega in gotovega (2 oz. 3 plastnega) parketa, laminatov, lesenih kock, plošč velikih formatov ter drugih lesenih talnih oblog z zahtevo reduciranja zvoka korakov ter raztezanjem. Primerno za uporabo na estrihih s talnim gretjem.

Lepilo z vlakni za dekorativni PVC D495

Z vlakni ojačano enokomponentno lepilo. Samo za notranjo uporabo, za lepljenje PVC in PVC-CV talnih oblog, oblog iz gume v ploščah do 3,2 mm itd. Primerno za uporabo na podlagah z vgrajenim talnim gretjem in odporno na obremenitve s pisarniškimi stoli.