V začetku meseca novembra smo se udeležili sejma AMBIENT LJUBLJANA na Gospodarskem razstavišču. Sejem je obiskalo lepo število radovednih obiskovalcev, katerim smo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja.

Predstavili smo se s široko ponudbo talnih oblog kot so: PVC vinil, pluta iz naravnega materiala, v imitaciji lesa in kamna, micodur, ökodesign in linolej. 

PVC vinil spada med odpornejše talne obloge, vzdrževanje pa ne predstavlja nobenega napora. Predstavili smo se tudi z vodoodpornimi PVC talnimi oblogami Hydro Fix. Primerne so za zahtevne prostore kot so kuhinje, kopalnice itd. Hydro Fix vinilna talna obloga je odporna na obrabo, umazanijo in je zelo enostavna za čiščenje.

Pluta je popolnoma naraven ekološki material, ki ima veliko prednosti. Omogoča nam prijeten občutek hoje po njej, je brezšumna ter deluje kot izolator, saj je izjemno topla.

Obiskovalci so imeli na voljo si ogledati veliko različnih vzorcev talnih oblog v imitaciji lesa, ploščic ter kamna. V glavnem se je našlo za vsak okus nekaj.

Imeli smo izjemno priložnost se predstaviti in se posvetiti vsakemu obiskovalcu posebej.

Se vidimo na naslednjem sejmu!